👈 فروشگاه فایل 👉

فراوری فشار بالا در صنایع غذایی ویژگی ها و کاربرد (ترجمه فارسی)

ارتباط با ما

... دانلود ...

فراوری فشار بالا در صنایع غذایی ویژگی ها و کاربرد (ترجمه فارسی)

تعداد صفحات انگلیسی 8صفحه (2159 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 8 صفحهترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهشمقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایشبه همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشدمنظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

مشخصات فایل

تعداد صفحات

8

حجم

0/175 کیلوبایت

فرمت فایل اصلی

doc

توضیحات کامل

فراوری فشار بالا در صنایع غذایی ویژگی ها و کاربرد (ترجمه فارسی)

نمونه ترجمه

چکیده

این مقاله با هدف نشان دادن فراوری فشار بالای موادغذایی برای پردازش و فراوری مواد غذایی مایع و جامد با محتوای رطوبت بالا بیان شده است. هنگامی که از فراوری فشار بالا استفاده میکنیم، میکروارگانیسمها از بین رفته، اما پیوندهای کووالانسی شکسته نمیشود و اثر بر روی موادغذایی فرآوری شده در حداقل مقدار خود میباشد. علاوه بر این، اثر مثبت شامل اجتناب بیش از حد تیمار حرارتی و مواد نگهدارنده شیمیایی است. فناوری فشار بالا، اثر کمی بر ترکیبات با وزن مولکولی کم از قبیل عطر و طعم، ویتامینها و رنگدانه در مقایسه با فرآیندهای حرارتی دارد. بنابراین، کیفیت مواد غذایی پاستوریزه شده با فناوری فشار بالا بسیار شبیه به موادغذایی تازه است. ...................

فشار حاصل از واکنشهای بیوشیمیایی بعدی در محصولات تیمارشده رخ میدهد. این مقاله یک مرور کلی از وضعیت تکنولوژی فعلی را بیان میدارد.

لغات کلیدی : فشار بالا، کیفیت مواد غذایی، فراوری مواد غذایی، حفاظت بدون گرما، فراوری فشار بالا

👇محصولات تصادفی👇

پاورپوینت مدیریت پروژه چیست پاورپوینت در مورد مهار افسردگی گزارش کار آزمایش دستگاه سیستم چرخ دنده ای فایل اتوکد طراحی کتابخانه تحقیق شباهت و تفاوت شیطانی